Bijna 2009...

Salle de Snoezel Nenko 1

Nog minder dan 2 weken en we zitten alweer in 2009. Dit jaar was een bewogen jaar met veel geweldige momenten en een paar mindere helaas. Wat werk betreft mogen we allemaal binnen ons bedrijf trots zijn op hoe en wat we hebben gerealiseerd. Bovenstaande foto is één van de laatste voorbeelden van een Nenko Snoezelruimte, ontworpen door mijn collega Franck en door mij en Frans geïnstalleerd op locatie. Het jaar zal goed beginnen met een gezellige oudejaarsnacht met vrienden (alvast bedankt voor de gastvrijheid Inge en Twan). Daarnaast natuurlijk het in gebruik nemen van onze nieuwe auto die na 4 maanden eindelijk de weg op mag... Nieuw jaar, nieuwe kansen en ik wens iedereen de beste kansen mogelijk.. Op naar 2009!
|

De laatste kerstborrel bij het KDV

IMG_0222

Heel raar was het, de allerlaatste kerstborrel bij Kinderdagverblijf ’t Vaarthuis in Tenaard (nabij Geel). ’t Vaarthuis is dit jaar alleen nog maar a.s. maandag en dinsdag geopend maar voor Noah was afgelopen vrijdag een bijzondere dag, en voor ons dus ook. Buiten het feit dat de kleine man 2 jaar werd deze dag, was het ook zijn allerlaatste dag op het KDV daar. Vanaf het begin hebben zowel Zara eerst als vervolgens ook Noah het enorm naar hun zin gehad bij Barbara en haar collega’s Hild, Melissa, Tania, Ingrid, Ilse en iedereen die ik vergeten ben. Met name Hild was voor beiden essentieel in hun eerste jaren. Met een gepast cadeau hebben we afscheid genomen deze avond en afgesproken nog absoluut een keertje met de kids langs te komen tijdens bijvoorbeeld een open dag.

Dan was er ook nog de allerlaatste dag voor Zara op de St.-Hubertus School, waar ze een jaar lang onder hoede werd genomen van Juf Veerle en Juf Ann. Zoals meesten van jullie inmiddels wel weten gaat het hier om reguliere school, iets waar de kinderen in NL met 4 jaar mogen beginnen en in BE dus met 2,5 jaar. Buiten de woensdagmiddag was het dus gewoon om 08.30 uur beginnen op school en om 15.30 uur vrij. Dat bleek toch best wel eens zwaar te zijn voor de kleine blonde meid. Hoe dan ook, ook zij heeft een mooi afscheid gehad op de laatste dag voor de kerstvakantie en een mooi aandenken gehad van haar vriendjes en vriendinnetjes uit de klas. In januari gaan ze beiden naar de Paddestoel en mag Zara net na de pinksteren, als ze 4 geworden is, naar school.

|

"Jules" logeert dit weekend bij ons

DSC0256

Eindelijk was Zara dan aan de beurt om een dagje op Jules te passen, een heel weekend zelfs. Toen ik haar vandaag op kwam halen op school in België haalde ze heel netjes het logeerkoffertje van Jules erbij, deed hem een jasje aan en nam hem mee naar de auto. Jules is een logeetje uit Zara’s klasje die elke keer met een ander kindje mee mag naar huis om te logeren, in een schriftje houden de papa’s en mama’s dan een kort dagboekje bij en worden er foto’s toegevoegd over zijn belevenissen. Na gezamenlijk eten (Anita was nog voor werk in Nederland) werd Jules vakkundig de pyama (in zijn koffertje zit een rugzakje met gestreepte pyama) aangetrokken door Zara en nam ze hem op schoot om uit zijn eigen meegebrachte boekje voor te lezen. Daarna werd hij ingestopt en werd hem verteld dat ie dit weekend héle leuke dingen ging doen zoals bijvoorbeeld zondag met Zara naar Sinterklaas die in de Brandweerkazerne van papa komt.
|

Hij komt, Hij komt...


sinterklaas57

Vanmiddag komt ie dan eindelijk weer, Sinterklaas! Zowel Zara als Noah zijn helemaal gespannen en zitten om 12.00 uur echt voor de buis om alles van dichtbij te kunnen volgen. Morgen komt de Sint gelukkig met zijn stoomboot ook naar Kerkdriel waar we hem met z’n allen zullen opwachten. Dat wordt weer een gezellige middag... en spannend natuurlijk.
|

Nog 47 dagen, 22 uren en 45 minuten

DSC02260

Vrijdagmorgen 2 januari 2009 om 10.00 uur zitten wij volgens afspraak bij Paul Brok, onze verkoper bij Audi van den Udenhout om onze A4 Avant op te halen, als het goed loopt misschien wel samen met Kitty en Arjan (die eveneens hun nieuwe A3 Sportsback bij een collega verkoper kunnen ophalen). Na 4 maanden wachten wordt het geduld dan eindelijk rijkelijk beloond. Inmiddels is er iedere week wel iets dat geregeld wordt voor dé auto waar zowel Anita als ik al zo vaak over hebben gesproken. De auto is natuurlijk al afgeladen met tal van opties maar had nog niet de Cuppy-Stempel, dit begint nu te komen. Na eerst de mistlampen weer te hebben voorzien van andere lichtunits heb ik ook een modificatie gedaan aan de roosters links en rechts in de voorbumper. Deze zijn nu voorzien van verchroomde ringen rond de mistlampen (S-Line). Er staan nog meer verrassingen op de lijst maar geduld is een schone zaak en een bezoekje aan de dealer is zo gemaakt... wordt vervolgd.
|

Clubbers Delight 47 - Clubbin' @ it's best

Mofu CD1

Inmiddels zijn we alweer bij Clubbers Delight 47. De maandelijkse en soms 2-wekelijks Clubbers Mix die door mij hoogstpersoonlijk wordt samengesteld voor vrienden is deze keer VETTER dan VET! en tijdelijk te downloaden via volgende link: Clubbers Delight 47
|

Nendels goes Vienna

03vienna008

Na eerst Madrid en Rome al te hebben veroverd, staan onze pijlen nu gericht op Wenen. De tickets zijn geboekt en de reis gepland, Wenen wij komen eraan. Vrijwel ieder jaar plannen we op initiatief van mijn schoonouders Frans en Rika een stedentrip ergens in Europa. Naast culturele uitstapjes bestaan deze dagen (veelal 3) uit lekker terrasje (indien het weer dit toelaat) pakken en bij tijd en wijle een drankje nuttigen. We blijken in het meest geweldige hotel van Wenen te overnachten en vliegen morgenochtend vanuit Amsterdam onze bestemming tegemoet. Vandaag eerst nog even de kinderen bij mijn ouders brengen in Lichtenvoorde en Taro naar zijn favoriete oppaskoppel Roel & Dinie. Nog een bezoek aan de familie Rondeel aan de Klostersee en we kunnen weer richting Kerkdriel voor een 12,5 jarige bruiloft vanavond. Allemaal dus weer strak gepland maar daar zeurt niemand meer over als we morgenvroeg in het vliegtuig zitten... Tot later!
|

Ik ben weer eens bezigIn januari staat hij dus pas ter beschikking voor ons, maar dat zegt niet dat ik niet al voorbereidingen kan treffen, toch? Zo heb ik deze week al de binnenspiegel bij 1 van de beste inbouwstations van Nederland afgegeven omdat deze speciaal voor zijn oude vertegenwoordiger (mijn Panasonic Car-Electronics tijdperk) wel iets wou betekenen. Vandaag is er dus door Wijnand Schut (eigenaar) waarschijnlijk een 2.5” TFT scherm in onze originele binnenspiegel geplaatst. Waar we deze voor gaan gebruiken ben ik nog niet helemaal zeker, maar bijzonder exclusief en zeer flex wordt het wel. Dan zijn er nog de speciale strobes met controller die ik voor de Kia uit de VS heb laten overkomen. Deze staan gepland i.p.v. de mistlampen onderin, de originele lampjes worden dan vervangen voor de strobes. Niet van die hakki wakki units die bij de willekeurige Autoshop op de hoek te verkrijgen zijn maar een paar 60 Watt units (Zie KLPD Volvo’s op onze snelwegen) in helder wit (blauw zal toch iets meer problemen opleveren met de autoriteiten denk ik.... althans meer dan wit!). Vraag was voor mij de hele tijd; waar plaats ik de schakelaars? De A4 moet eruit zien als af fabriek, dus geen kabeltjes, knopjes en stekkertjes die er niet horen. De asbak dan maar, de deksel schuift heel geleidelijk naar achteren en maakt dan dat de uitneembare asbak zichtbaar wordt. Dit bakje heb ik dus even weten te regelen en is door mij vanavond aangepast met een paar Audi-Rood verlichte schakelaars en een keuzeknop in dezelfde stijl in een geborsteld aluminium look gelijk aan ons interieur. Schuifje dicht, knopjes weg.... Voor een demo, zie de YouTube film hierboven. Wordt vervolgd.
|

Roze? Waar dan?

DSC02207

We hebben er nu 4 jaar over gedaan maar, na eerst de deuren van de benedenverdieping en de 2 enorme zuilen aan de buitenzijde die het dak dragen van onze woning, is nu ook de brievenbus van zijn roze kleur ontdaan. Een mooie zwarte metaallook is ervoor in de plaats gekomen. Tegelijkertijd heb ik gelijk ons bedrijfsbord in de tuin aangepakt en voorzien van nieuwe teksten en de eveneens zwarte omranding. Al met al ziet het er naar mijn mening weer professioneel en strak uit.
|

Je zou bijna gaan twijfelen

Graphic_Hurwenen_891527h

Uit de Telegraaf
De twee dodelijke slachtoffer die woensdag werden aangetroffen bij een woningbrand in het Gelderse Hurwenen, zijn door schoten om het leven gekomen. Het gaat om een 52-jarige man uit Hurwenen en zijn 23-jarige zoon. Dat meldde de politie donderdagavond. Sectie op de twee lichamen bracht de doodsoorzaak aan het licht, aldus een politiewoordvoerster. Een derde slachtoffer, een 47-jarige man uit Hellevoetsluis, ligt met ernstige brandwonden in het ziekenhuis. De politie reageerde in de nacht van dinsdag op woensdag aanvankelijk op een melding van een woningbrand in Hurwenen. Bij de woning troffen agenten de twee doden en de gewonde aan. De politie ging al snel uit van een misdrijf. Wat er zich precies heeft afgespeeld bij de woning is onduidelijk. De politie verrichtte donderdag buurtonderzoek. Het misdrijf heeft veel consternatie veroorzaakt in Hurwenen, aldus de politie.

Uit het Brabants Dagblad Hulpdiensten troffen de slachtoffers in en bij de villa aan, nadat ze op een brandalarm waren afgekomen. Of de gewonde man mogelijk de dader is van het misdrijf, kon een woordvoerster van de politie gisteravond niet zeggen. De villa wordt bewoond door vader Aart de Lang en zijn zoon Bas. De woordvoerster kon ook gisteravond niet zeggen of zij de twee dodelijke slachtoffers zijn. "We hebben de identiteit nog niet vast kunnen stellen." Volgens haar komt dat ook door de aard van de verwondingen. De slachtoffers zouden brandwonden hebben en mogelijk andere verwondingen. De politie was gisteren druk bezig met het uitkammen van de woning en de directe omgeving. Ook vandaag denkt de politie nog de hele dag nodig te hebben voor het sporenonderzoek.

Dat soort dingen kom je dus ook tegen, waardoor je toch bijna zou gaan twijfelen of je wel echt bij de brandweer wil.
|

Crime Scene ?

DSC02154

Zowel Onno als ik kwamen vanuit huis vanavond richting Wilco en Esther in Ridderkerk om een hand toe te steken tijdens het verhuizen. Door omstandigheden waar mede ik debet aan was moest er eigenlijk vanavond gesleept worden en hebben Onno en ik samen aan het einde van de dag afgesproken mee te helpen. Nadat ik eerst de spits van Antwerpen had getrotseerd en Onno die van Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Stonden we rond 19.45 uur beiden mee te sjouwen tot de bus en ‚het busje’ volzaten en we richting nieuwe woning konden. Na een 2e rit was het tijd voor ontspanning en zijn we maar een potje wasmachine gooien gaan doen? Hoe dan ook, afleiding was er debet aan dat ik bij de laatste worp geraakt werd door het openvliegende deurtje en gelijk neer ging. Geen redden meer aan! moeten ze gedacht hebben, getuige deze foto. De technische recherche was reeds gebeld na eerst 1-1-2 te hebben gebeld. Gelukkig kwam ik tijdig bij en na een bakje koffie was ik weer helemaal de oude.. Winking
|

Doe maar lekker kort!

Met mijn Zara

Een aantal van jullie heeft het al op het Mobile Blog kunnen zien maar voor de anderen die me voorlopig niet zien hier het resultaat van een kort bezoekje aan de kapper in Geel. Een keer wat anders was het doel en dat het millimeter werk zou worden wist ik al. Toch keken de kapster en haar collega’s een beetje verbaasd toen ik zei dat het toch echt 6 mm kort mocht worden en de lange krullen eraf mochten. De reacties zijn leuk en louter positief dus mijn experiment heeft aardig goed uitgepakt.
|

Allemaal aan het klussen

Wilco Kemko

Herkennen jullie hem nog? Juist, het is Wilco Schutten (met kort haar, wat een knulletje) wat jaartjes geleden met palletwagen bij Kemko. Deze palletwagen heeft ie nu niet nodig maar vóór de verhuizing binnen Ridderkerk naar zijn nieuwe huis, dat ie toch echt eind deze maand samen met zijn vrouw Esther gaat betrekken, zal ie nog wel wat werk moeten verzetten. Druk aan de klus is ie en aankomend weekend zal ik hem bij staan met 1 van onze bedrijfsbussen om de laatste zware spullen te helpen verhuizen. Zo zijn ook Jan-Willem en Saskia druk in de weer in Gemert met hun nieuwe woning, na vorige week de sleutel te hebben gekregen. Nare bijkomstigheid is hier dat hun leven in al net zo korte tijd op zijn kop is gezet, helaas niet door de verhuizing maar door gezondheidsklachten van zijn vader. Anita, ik en iedereen die jullie een warm hart toedraagt wensen jullie en met name dus je vader in ieder geval alle sterkte toe.
|

Bloemencorso LichtenvoordeHet was weer een bonte verzameling van Corsowagens die door de straat heen trok. Met ons gezin zijn we gisterenmorgen naar mijn ouders gereden en werden op de voet gevolgd door Onno en Liesbeth die bij mijn ouders eveneens te gast waren. Na een heerlijk etentje stonden we rond 15.00 klaar op de kruising tegenover de woning van mijn ouders. Na een uurtje of 2 was de volledige stoet weer voorbij getrokken aan ons en konden we richting het centrum net als duizenden andere bezoekers van het Bloemencorso. Hieronder nog een korte beschrijving van het Lichtenvoordse Bloemencorso.

Het Bloemencorso van Lichtenvoorde (in de Achterhoek) is het op één na grootste dahliacorso ter wereld, dat iedere tweede zondag van september plaatsvindt. Zondag 14 september vertrekt het 79e bloemencorso om 14.00 uur vanaf het tentoonstellingsterrein. Een evenement, waarop tienduizenden mensen afkomen, met drie dagen feest in Lichtenvoorde. Kermis, dansen in alle horecagelegenheden en nog veel meer. Een evenement waar je een keer geweest moet zijn.
|

Morgen beginnen we dan écht

screen-capture

Woehaha, een lol dat ze allemaal hadden gisteren tijdens ons bezoek aan Lichtenvoorde. Mijn vader en zus(je) met hun gevatte opmerkingen over toetreden tot de brandweer in Maasdriel. „Over 6 jaar kun je met ons meepraten” en „Zie eerst maar eens ervaring op te doen zoals ons”. Nou dan doen we dat toch even... ik spreek jullie over een tijdje wel weer want als ik iets in mijn hoofd heb lukt me dit in vrijwel alle gevallen. Hoe dan ook, hierboven zien jullie de nieuwe Brandweerkazerne van Geldermalsen, mijn vast cursuslocatie voor de komende maanden/jaren. Samen met Angelique zal ik vrijwel iedere dinsdagavond in dit supermooie gebouw te vinden zijn in de schoolbanken. Olando en Liekske 2 the rescue!
|

Pyromaan houdt dorp in greep

ConiferenVoor

Telegraaf 14-09-2008 De laatste tijd heeft in de wijk Het Veld nu al 14 maal brand gewoed. Daarbij gingen vooral coniferen maar ook enkele vuilcontainers in vlammen op. Zaterdagnacht was het wederom raak. Terwijl Lichtenvoorde zich opmaakt voor het jaarlijkse bloemencorso, een van de feestelijke hoogtepunten van het jaar, zit de schrik er nu goed in. De branden zorgen voor grote onrust. Getuigen zeggen vlak voordat de brand uitbrak een jongen weg hebben zien lopen. De politie neemt de brandstichtingen hoog op en heeft intussen de hulp ingeroepen van de inwoners van Lichtenvoorde. Volgens een woordvoerder ontstaan grote risico’s omdat de branden worden gesticht in de buurt van woningen, waardoor het gevaar bestaat dat de vlammen overslaan.
|

Bijzondere trouwauto

screen-capture-1

Vandaag stapt een van mijn groepsleden bij de Brandweer in het huwelijksbootje en het mag gezegd worden dat de trouwauto wel heel speciaal is. Het is een E-One welke gebruikt worden als blusvoertuig bij vliegvelden etc. Na goedkeuring mag Dennis dus zijn toekomstige vrouw op gaan halen met dit immense gevaarte. Vanavond volgt dan nog het feest waar ook alle brandweerlieden aanwezig zullen zijn.
|

Kitty geslaagd!

2257

Goed nieuws van Kitty deze week, na weken druk te zijn geweest met haar scriptie is ze nu geslaagd en kan ze in januari haar Bul afhalen dus hebben we nu naast een tandtechnieker, meerdere brandweerlieden, handelaren, verkopers en automonteurs ook een advocaat in de familie. Gefeliciteerd meid!
|

Strakke aankoop zeg!

IMGA0075

Hij was er al zóóó lang naar op zoek en eindelijk heeft ie hem dan gevonden. De Audi die als opvolger mocht dienen voor zijn uit 1998 stammende 3-deurs Audi A3. Het is een A3 Sportsback geworden uit 2005 met werkelijk álle opties die me maar te binnen schieten. Ik heb er vandaag mee mogen rijden omdat Mathijn me een bezoekje in België bracht en me gelijk met wat dingetjes heeft geholpen. Wereldauto, werelduitvoering en werelds rijgedrag. Gefeliciteerd Mathijn, met op dit moment de meest -Dikke- A3 die ik heb mogen rijden.
|

Lekker op fiets

IMGA0070

Na een leuke middag met bezoek van mijn zussen, zwagers, ouders en Astrid en Erik van Café Hogenkamp afgelopen zaterdag was het zondag weer quality time voor ons gezin. Hup op de fiets en lekker uitwaaien rondom de plassen. Het weer was droog en lekker al blijkt dat niet helemaal uit de foto. Hoe dan ook, we zijn neergestreken nabij de aanwezige stranden recht tegenover onze Camping en hebben daar op een picknick-kleedje de kids voorzien van snoepjes en drank. Later die middag zijn we met opa en oma op de fiets naar de lokale ijssalon gefietst waar Mariël en Bibi (samen met Nine natuurlijk) ook nog even aanschoven. Al met al een superdag waardoor we uitgerust in België aankwamen voor een enerverende week.
|

Neefje en nichtjes

IMGA0069

Tijdens mijn besloten verjaardagsfeestje hadden we geen kind aan de kinderen. Neef en nichtjes zijn zot op elkaar en met Sten als grote neef is het altijd spannend wat ze nu weer gaan uitspoken. Al het zand van de zandbak werd door de drie vakkundig naar één enkele zijde verplaatst waarna de drie deugnieten heerlijk onderuit konden gaan liggen in hun eigen gefabriceerde bedje mét zandkussen. Leuk!
|

Leuk om 33 jaar te worden

IMGA0062

Woensdag heb ik voor de straat en mijn ouders en schoonouders al een feestje mogen geven op Industriestraat 11, het woonadres van mijn schoonouders. Naast bovengenoemde waren ook Kitty en Arjan van de partij. Het was een gezellige avond waar toch een beetje onverwacht dit weekend op de camping vervolg aan werd gegeven voor mijn beide zusjes (nou ja... zussen!) met gevolg dat bestaat uit hun mannen en natuurlijk álle kindjes waaronder nieuwgeboren Nine en Kris. We hebben wat gezellige uurtjes doorgebracht op het terras bij onze caravan en kregen op het allerlaatst zelfs nog visite in de gedaante van Erik en Astrid Hogenkamp van het gelijknamige Café Hogenkamp in Lichtenvoorde (de buurtjes zeg maar, van mijn ouders).
|

Even geen mobile blog

Animated_yellow_guy_sad_hg_wht

Het gebeurt me eigenlijk nooit maar nu dus wel... een defecte GSM en wel degene waar de talloze blogberichten mee worden geplaatst. Inmiddels is de K850i onderweg naar de reparatiedienst van KPN en zal het enkele dagen duren voor hij weer in mijn bezit is. Tot die tijd moeten jullie het doen met berichten als deze op de reguliere nieuwspagina van deze Cuppy-site.
|

Genieten van zomers weer

Speeltuin
Anita was vandaag met Zara en Noah te vinden in de speeltuin samen met Simone en Inge en hun kidz. De hele middag hebben ze zich vermaakt en aangezien de speeltuin tegenover Inge’s woning lag werden ze constant voorzien van de nodige versnaperingen en drankjes... Goed geregeld dus en oh ja... de foto is copyright van Moors Blog (Thanks Inge!)
|

Olando bij de brandweer

DSC00403 kopie

Omdat ie zo leuk is, nogmaals de foto van mijn zus (inmiddels dus mama van Kris) in haar functie als brandweervrouw. Aangezien we alles in het werk hebben gesteld om weer naar Nederland terug te verhuizen is het voor mij nu eindelijk ook mogelijk om toe te treden tot de brandweer. De keuze valt dan natuurlijk op Maasdriel-Oost waar we ook zullen gaan wonen (Kerkdriel dus). Een belletje van Angelique, de vriendin van Anita, tijdens mijn vakantie in Frankrijk leerde me dat de inschrijvingen echter al gesloten waren op 1 augustus maar dat zij ook wel graag toe zou willen treden. Overleg met de verantwoordlijke personen binnen de organisatie van Brandweer Maasdriel leidde ertoe dat Angelique en ik samen in eeen versnelde procedure terecht kwamen. Een goeie week geleden was er dus een interview/sollicitatie waaruit direkt naar voren kwam dat zowel wij (Angelique en ik) als de Brandweer een goed gevoel hadden bij elkaar. Binnen enkele dagen werd er dan ook een afspraak gepland bij de Arbo voor een Brandweerkeuring. Gisteren was het dan zover en meldde ik me om 10.00 uur in Den Bosch om 2 uur binnenstebuiten gekeerd te worden en me de longen uit het lijf te fietsen op een home-trainer met 15 elektroden op mijn lijf. Conclusie: deze jongen is fit, ziet meer dan ie hoeft te zien en hoort alles prima (al is dat links ietsje minder), goedgekeurd dus. Nog even een gesprek en kennismaking bij de gemeente en ’s avonds naar de kazerne voor een gesprek met o.a. personeelsvereninging en een foto voor de krant. 16 september begin ik een het eerste deel van de in totaal 2-jaar durende opleiding tot volwaardig brandweerman en volg ik dus mijn vader (onlangs gestopt en nu actief als nablusser, de recreatie-afdeling van de Brandweer Oost-Gelre) en mijn zus Ilona (Hoofd Brandweer Oost-Gelre met eindverantwoording over 65 brandweerlieden) om hopelijk net zo veel te bereiken. Tatuuu tatuuuu tatuuuuu
|

Nog maar 142 nachtjes slapen

DSC02017

Zoals het mobile blog al vermeld heeft gisteren, is onze droomauto reeds bij de dealer aangekomen. Gisteren was ik met onze verkoper Paul even op hun voorraadterrein om naar een detai van de Audi A4 te kijken. Terwijl we half onder een zwart exemplaar lagen viel mijn oog op de beauty die enkele meters verder stond. Wat bleek uiteindelijk: het wás de onze en hij was eerder dan verwacht door Pon Nederland naar onze dealer van den Udenhout in Den Bosch getransporteerd. Nu kunnen we ons opmaken voor héél veel nachtjes slapen alvorens we de auto vooor het eerst op andere wielen met winterbanden gaan gebruiken voor onze korte maar oh zo gezellige wintersport trip in januari volgend jaar. Tik tak, tik tak, tik ...
|

Hieperdepiep... Astrid Jarig

Animated_gift_confetti_hg_clr

Vandaag is Astrid jarig dus vanuit België: Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en heel veel plezier vandaag.
|

Hoera! Nine & Kris

Nine&Kris

Een belletje van mijn zusje Mariël vanmorgenvroeg toverde reeds een glimlach op onze gezichten net voor mijn vertrek van Nederland naar België. Ze was mama geworden van een dochter genaamd Nine. Een schattig klein meisje die naar eigen zeggen op zusje Bibi lijkt. Geweldig nieuws dus maar er is meer.... enkele uren later, zo net rond het middaguur, wordt ik gebeld door mijn andere zusje Ilona die reeds 2 augustus uitgerekend was. Ook zij wist me te melden dat ze een meisje had gekregen dat ze Kris genoemd had. Twee zusjes die samen de zwangerschap doorlopen en met een 1,5 week tussen de geplande data toch met slechts enkele uren verschil bevallen op exact dezelfde dag, dat geloof je toch niet! Hoe dan ook, ik ben trotse oom en Peetoom (van de Kris in dit geval) en Anita is al net zo’n trotse tante die inmiddels is gaan shoppen voor de laatste cadeautjes. Lichtenvoorde we komen eraan!!!
|

Dagje oppassen

DSC014381

Ik kon het niet laten om deze foto naast op het mobiele Blog ook op deze pagina te plaatsen. De kidz lagen beiden al op de stoelen en papa moest er maar even bij komen zitten, Taro ag ook al tussen de twee in. Vlak ervoor zijn we even met z’n 3-en de stad in geweest met de fiets om een ijsje mee te pikken onder andere. Wederom was het de hele dag heet en zonnig in Geel dus we treffen het in de Kempen telkens weer met het weer. Een uur geleden brak de hemel wel even open en kregen we onweer op ons dak, zelfs zo erg dat de stoppen eruit vlogen op de woonverdieping.
|

Zara nú al jarig

P1000804

Morgen wordt ze officieel 3 jaar maar omdat ze vandaag op school al door haar lerares Veerle en de ander 22 kindjes in het zonnetje wordt gezet is ze voor ons gewoon vandaag al jarig aangezien ze toch geen besef van datum heeft en ze anders op 1 enkele dag overladen zal worden met cadeaus. Bovenstaande foto is genomen tijdens de Cuppers Familiedag begin deze maand. Liane had zowel Zara als haar nichtje Bibi voorzien van een prachtig kunstwerk op hun gezichtjes. Voor degenen die morgen op bezoek komen, tot dan...
|

Bewaking OK tijdens bruiloft

Bewaking

Tijdens een prominente bruiloft als die van afgelopen vrijdag is het natuurlijk zeer belangrijk de juiste personen te hebben op de juiste plaats. Catering, ambtenaar, etc. maar ook zeker de bewaking om onder andere aanwezige paparazzi weg te houden. Zie hier een aantal gasten die naast door het bruidspaar uitgenodigd te zijn ook niet te beroerd waren om ook de bewaking voor hun rekening te nemen.
|

Wilco & Esther getrouwd en op reis

Wilco met de mannen

Afgelopen vrijdag was het zover, Wilco en Esther stapten samen in het huwelijksbootje. Na het verzamelen in Ridderkerk bij het ouderlijk huis van Esther (België had enorme vertraging by the way) ging het in één lange stoet achter de Porsche 356 aan naar Rhoon om daar rond 14.00 uur in een leuk restaurant genaamd 'Abel' te genieten van een High Tea compleet met Scones, Petit Fours en Sandwiches. Om 16.00 uur verzamelden de daggasten zich vervolgens bij het kasteel van Rhoon voor de huwelijksvoltrekking waarna er wat foto's gemaakt werden (serieus en iets minder zoals deze foto laat zien). We zijn daarna weer bij Abel beland en hebben daar heerlijk gegeten en gedronken om 's-avonds uit onze plaat te gaan tijdens het avondfeest. Met de taxi werden Onno, Liesbeth, Anita en ik uiteindelijk naar het gloednieuwe Van de Valk gebracht voor een rustige nacht en nog meer relaxte ochtend met aansluitende lunch op zonnig terras.
|

Barbeque bij schoonouders

Barbeque

Ter ere van moederdag hebben we afgelopen dinsdag de barbeque aangestoken in Kerkdriel met mijn schoonouders en natuurlijk schoonzusje Kitty en Zwager Arjan. Tot de late uurtjes hebben we daarna nog lekker zitten kletsen en drinken in de buitenlucht. Zoals altijd was het erg gezellig!
|

Zara is bijna jarig

Uitnodiging Zara 31 mei
|

Bedrijfsongeval bij pa

Animated_stethoscope_listening_hg_clr kopie

Met mijn moeder in Turkije (op vakantie met een goeie vriendin) is mijn vader op zichzelf aangewezen. Iets wat hem normaal gesproken prima afgaat ware het niet dat er gisteren een kink in de spreekwoordelijke kabel kwam. Toen hij op de zaak de buurman even wou assisteren met iets onder een auto te monteren kreeg hij een zware buis precies op zijn tenen en brak hij zijn grote teen. Een gang naar ziekenhuis was het gevolg en nu zit hij onder de medicijnen, een gipsen voet en met een nacht zonder slaap thuis. Gelukkig ontfermt Mariël zich qua koken over hem en komt volgens hem alles goed. Mijn moeder houden we in ieder geval nog even van den domme omdat het haar vakantie geen goed zou doen door zich alleen maar zorgen te maken. Zoals het er nu naar uitziet moet ie achtereenvolgens zeker 4-6 weken met gewoon gips en loopgips lopen. Sterkte pa!
|

"Wilco goes EXTREME" nu online


Afgelopen 10 mei was het eindelijk zover. Na behoorlijk wat plannen en voorbereiding werd Wilco rond 13.00 uur door enkele vrienden uit de regio opgehaald voor zijn vrijgezellenfeest. Tot diep in de nacht hebben we hem actief bezig weten te houden en... de camera was erbij door ondergetekende. Na een week van monteren is de video "Wilco goes EXTREME" nu eindelijk klaar en online op YouTube en deze site in 3 delen. Hierboven het eerste deel, de rest staat zoals gezegd bij het Video-overzicht in het menu links op deze pagina of op YouTube. Reacties zijn natuurlijk altijd welkom, Enjoy !
|

Lathum, here we come

screen-capture

Zie hierboven de laatste gegevens over het aankomende weer in Lathum. Anita is deze morgen al vertrokken naar Lathum met de kidz en geniet al volop van het mooie weer. Ik ga nu vanuit België naar Kerkdriel voor een afspraak en voeg me dan vanavond bij de rest voor de barbeque. Morgen wordt het weer wortels graven al denk ik dat ik met dat best warme weer meer zin in andere zaken heb zoals: drankje, hapje, etc. Omdat we lang weekend hebben wordt het volop genieten. Jullie moeten natuurlijk niet allemaal jullie mams vergeten aankomende zondag. Mocht iemand zich nog geroepen voelen ons te bezoeken zaterdag, zondag of maandag? Even een belletje en je bent van harte welkom op ons terrasje in de zon... Have fun this weekend, allemaal.
|

Koninginnedag 2008

Koninginnedag3

De 1 zit in Amsterdam en de ander blijft thuis. Wij zijn met vrienden in Harderwijk te vinden om daar onze Koninginnedag te vieren in o.a. het Dolfinarium en de altijd leuke boulevard en stad. Wie weet kom ik nog bekenden tegen. Everybody have fun on Queens Day !!!
|

Cuppy Update

Cups

Het is alweer bijna 2 weken geleden dat ik van ons heb laten horen. Things happened in that time! Ten eerste weten jullie inmiddels wel dat 1 van onze bedrijfsbussen was ontvreemd met lading en wel. Goed nieuws was dat de lading een dag later werd teruggevonden en niets te lijden had gehad. We zijn daarop een maand met de aanschaf van een mogelijk nieuwe bus bezig geweest en op de dag dat we mochten gaan aanschaffen kwam het bericht dat de gestolen bus op een parkeerterrein in Breda stond en dat men na 4 weken het wel verdacht vond en is gaan bellen. Nu hadden we van de verzekering een nieuwe mogen aanschaffen maar de oude beviel ons prima dus na wat slot- en sleutelwijzigingen is deze inmiddels alweer volop in gebruik. Dan was er de Supportbeurs in Utrecht, tijdens de opbouw daar dachten bepaalde personen dat Nenko bedrijfsauto's algemeen eigendom zijn en hebben ze de langere uitvoering van onze bussen opgebroken om werkelijk 'alle' privéspullen van mij mee te nemen. iPod, laders, GSM, alle papieren en bankpassen, etc. Ik ben nu nóg aan het regelen, maar het komt goed. 2 dagen later was het de beurt aan de Vito van collega Linda, ook deze moest het ontgelden en werd opengebroken met o.a. een radio/cd-speler die werd meegenomen. We hopen dat het nu even voorbij is en draaien onze duimen. Verder zegt de foto al genoeg, na wat wikken en wegen zijn we van Senseo op Nespresso overgestapt en pffff! wat een lekker bakkie zet je met zo'n apparaat. Koffie iemand ?
|

Stappen met Nenko in Den Bosch

DSC01147

Vanuit de personeelsvereniging van Nenko gaan we zo af en toe een lekker avondje uit met personeel en aanhang. Naast de jaarlijkse barbeque is dit een vast tafereel geworden. Dit keer werd met meerderheid van stemmen gekozen voor een hap-stap avond in Den Bosch. Rond 19.30 uur verzamelde bijna iedereen zich en gingen we met 17 man (helaas konden er een 4-tal personen niet bij zijn) in taxi en auto (ondergetekende als chauffeur) naar het centrum van Den Bosch. In de Korte Putstraat (geloof me, daar gebeurt het!) hadden we een reservering bij Roel's). Toen alle 3 gangen gepasseerd waren gingen de voetjes van de vloer op lekkere funk, beats en 90's muziek. Helaas viel de groep door de drukte een beetje uiteen waardoor besloten werd het feestje een gevolg te geven in "Hart van Brabant" aan de Parade bij de Sint-Jan's Kerk. Hier veelal feestmuziek waar we het tot 02.00 uur hebben volgehouden om met taxi weer naar huis te keren. Al met al een leuke avond..
|

Sorry, het past net niet in de groencontainer

DSC01127

Zoals jullie op het mobile blog hebben kunnen zien ben ik met hulp van anderen (thanx guys!) gisteren behoorlijk aan het kappen geslagen. Op de plaats waar de nieuwe rioolbuis zal moeten komen te liggen stonden 7 bomen nogal in de weg. Met het juiste materiaal en de juiste personen werden deze van een 7 meter hoogte ingekort tot een meter. Daarnaast was het tijd om de berk tegenover ons van wat takken en stammen te ontdoen. Ieder jaar brengt deze ons zoveel zooi dat iedereen rondom de boom al een verzoek heeft ingediend om deze te verwijderen, helaas zonder gehoor van de beheerders van Camping 'De Mars'. Tijd om een beetje rebels te gaan doen dus en mijn jonge geest te tonen. Binnen een half uur was meer dan 50% van de aanwezige takken en stammen verwijderd en werden deze bij de andere afgezaagde delen gelegd aan het begin van de straat. Nu maar wachten op de eerste opmerkingen of klachten van de beheerders al heb ik mijn antwoord al klaar... Sorry, het paste net niet in de groencontainer!
|

Weer samen thuis

image-upload-32-733380

Na een hele week is het ook wel weer mooi geweest voor ons en blijkbaar ook voor Zara en Noah, getuige het enthousiasme waarmee ze ons tegemoet kwamen vanavond. Beiden hadden een lekker bruin kleurtje gekregen en waren echt veranderd in dat ene weekje zonder ons. Volgens opa op zijn blog was het voor herhaling vatbaar en mogen ze dus nog een keertje mee naar Frankrijk. Eerst gaan ze nog een keertje met papa en mama mee en de andere opa en oma eind juni om van het mooie weer te genieten in Frankrijk.
|

De Kids hebben Fun!

image-upload-44-732041

Ze zijn inmiddels bijna een week weg en we krijgen via het Mobile Blog van Frans en Rika de laatste foto's iedere dag te zien. Op deze site kunnen jullie meekijken door op Frika's Blog te klikken. Ze zijn o.a. naar de kermis, dierentuin en supermarkt geweest, hebben stadjes bezocht en in buiten in de zon gepuzzeld en gras gemaaid. Kortom, de kids en opa en oma vermaken zich kostelijk. Wij gaan morgen naar Bottrop een dagje ons te buiten in het overdekte skicentrum om daarna in een hotel te belanden. De volgende dag nog even naar Centre-O en dan zondag de kids ophalen in Kerkdriel. Voor jullie allemaal: Have Fun This Weekend!!!
|

De Lente hangt in de lucht

Animated_pocket_watch_hg_wht

Je zou het niet zeggen als je naar de weersomstandigheden kijkt. Het begint verdomd koud te worden buiten en in plaats van eieren zoeken kunnen we misschien straks sneeuwballen zoeken. Hoe dan ook, de klok gaat binnenkort vooruit en de lente breekt aan. Langer licht, langere avonden en die heerlijke lentekriebels maken dat je zin krijgt in tal van dingen die de winter onderdrukt. Vanavond zijn onze kids veilig aangekomen in Frankrijk en hebben het nu al naar hun zin getuige het telefoongesprek dat we met Zara hadden vanavond. Morgen dus uitslapen en dan een bezoekje aan camping en dan crashen bij mijn ouders om de volgende dag het feestje van paps bij te wonen.
|

Vrolijk Pasen

paashazen

Pasen staat voor de deur en de kids gaan morgen op vakantie dus met opa en oma. Dit wordt alsnog een drukke week die maandag begint met een reisje naar Lichtenvoorde voor de verjaardag en bijbehorend feest van mijn vader die de respectabele leeftijd van 60! jaar bereikt op de 24e maart. Verder gaan we ons niet druk maken om de kinderen en daarom bijvoorbeeld een hapje buiten de deur eten etc. Dinsdag staat er dan alweer van alles op de planning en gaan we het weekje weer vol proberen te maken. Allemaal prettige paasdagen en maak er wat van !!!

Met dank aan Esther en Wilco voor de geweldige paasfoto...
|

Bijna op vakantie naar Frankrijk

Zara & Noah

Met nog 3 nachtjes te gaan is het bijna zover, Zara en Noah gaan zaterdagmiddag met opa en oma Nendels naar het huisje in Saint-Denis-Du-Payré in Frankrijk voor een weekje vakantie. Voor hen een weekje genieten van het mooie weer en de aandacht van opa en oma, voor opa en oma een weekje genieten van hun kleinkinderen en voor ons een weekje niet rekening houden met en minder plannen. Omdat zowel Zara als Noah het geweldig doen onderweg in de auto maken we ons daarover geen enkele zorgen. Die vermaken zich wel met ofwel een filmpje op de achterbank of iets anders. Hoogstwaarschijnlijk gaan ze ook nog eventjes kijken in Les Sables d'Olonne naar de Artmemis, het Nederlandse vrachtschip van 90 meter, die daar vorige week vast kwam te liggen op het strand aldaar. Voor de beelden moeten jullie iets naar beneden scrollen.
|

Nog minder dan 10 weken te gaan

8223051

Met nog iets minder dan 10 weken te gaan hebben ze volgens mij bijna alles in kannen en kruiken. Trouwauto? CHECK!, Trouwpak, CHECK!, Trouwjurk?, CHECK! en zo kan ik nog wel eventjes doorgaan. Nu maar hopen dat we bij de uitnodigingen zitten omdat we het natuurlijk graag van dichtbij willen bekijken, dat showbizzhuwelijk! Blijft nog over de bachelorparties van beiden. Over dat van Esther heb ik geen controle en ik ga ervan uit dat haar vriendinnen voor haar een geweldig dagje organiseren. Wilco is een ander verhaal, samen met Onno en John hebben we de eer dit unieke dagje te mogen regelen voor hem. Aangezien zij tot het gaatje zijn gegaan voor mijn dagje in 2004 kunnen we nu eigenlijk niet achterblijven. Hoe, wat waar en wanneer is echter nog de grote vraag. Alles komt goed!
|

Lekker eten met vrienden

logo

Zo af en toe spreken we met de mannen af om ergens een avondje uit te gaan wat altijd een succes blijkt te zijn. Nu vinden de vrouwen het natuurlijk ook wel leuk om af en toe ons te vergezellen en met z'n allen een hapje of uitje te plannen. De laatste keer was alweer bijna een jaar geleden in Utrecht en werd georganiseerd door Esther en Wilco. Inmiddels was het de taak aan mij en Anita om een reservering te doen en de keuze viel op Grandcafé Carras in Den Bosch. Onno en Liesbeth hebben ons iets voor zessen opgepikt in Kerkdriel waar wij de kids bij familie Moors hebben mogen brengen. Na een paar drankjes bij Zomers & Zomers zaten we uiteindelijk iets na 19.00 uur aan tafel met z'n 10-en voor een lekkere avond met vooral veel en lekker eten. Ter afsluiting zijn we nog een deur ernaast bij Arjan en Kitty beland in Jij & Ik voor een laatste drankje voor onze wegen zouden scheiden. Al met al een geslaagde lange avond!
|

Tick Tack, Time flies only when havin' fun

Animated_clock_fast_forward_hg_clr

Ok, ik ben volgens mij nu 1 nacht verwijderd van mijn volledig herstel. Wat klantenbezoeken en wat positieve mailtjes vandaag deden een groot gedeelte van de job. Mijn ontslakkingskuur van -3 kilo inmiddels heeft zijn impact gehad en ik begin weer aan te sterken. Vanavond nog maar even niet sporten maar nog even door blijven drinken en eten om op kracht te komen. Time flies 'only' when you're havin' fun !!! en dat is een understatement kan ik sinds begin deze maand wel zeggen, maart is niet mijn maand. Met nog een drukke periode voor de deur mag de klok iets sneller gaan lopen om 1 april in zicht te brengen.. nieuwe maand, nieuwe kansen. Positieve gedachte: ik ben "vrijwel nooit" ziek dus voorlopig hebben we het gehad. Misschien een sauna pakken binnenkort.. dat werkt.., toch?
|

Stukje bij beetje

Animated_stethoscope_listening_hg_clr

Ik kan inmiddels eerlijk zeggen dat ik me nog nooit zo beroerd gevoeld heb als de afgelopen 2 dagen. Zo heel langzaam krabbel ik weer een beetje bij maar waar een D-day met de kids normaal echt een leuk dagje is zie ik vandaag uit naar het moment dat ze naar bed gaan vanavond. Komt bij dat Anita vanavond door de planning met werk in Kerkdriel zal blijven slapen. Eten gaat nog steeds amper en ik merk dat ik behoorlijk verzwakt ben door bijna 3 dagen niet te eten. Gelukkig wil het drinken inmiddels wel en scheelt dat enorm. Hoe dan ook, ik had me het weekendje weg wel anders voorgesteld. Een nieuwe week met nieuwe kansen, alles komt goed! nietwaar. Donderdagochtend gaat het weer richting Frankrijk voor 2 dagen op rij om met Mathijn een aantal installaties te voltooien. Zaterdag het etentje met vrienden in Den Bosch en ik neem aan dat ik tegen die tijd weer het mannetje ben. Yourz truly.. Olando
|

UPDATE: gestolen goederen retour

diefstal matten sidijk 003

Zie hierboven de foto van onze spullen zoals we deze vanmiddag aantroffen in de loods in aanbouw in Gameren. Het dak is nog niet af waardoor er toch wat waterplassen in de ruimte stonden. Gelukkig bevatten de dozen die in het water stonden ballenbadballetjes (leuk woord voor Scrabble!) die overgepakt konden worden in andere dozen. Het ziet er dus naar uit dat onze klanten niet nogmaals 8 weken moeten wachten op hun spullen (veelal maatwerk namelijk). Nu maar wachten of de bus opduikt, aangezien men bij diefstal niet de moeite en het risico zou nemen de bus te legen in een verlaten hal denken we dat de bus misschien wel gebruikt wordt voor een ander delict en daarna (wel of niet gehavend) weer op kan duiken. We zullen maar weer afwachten...
|

Bus spoorloos maar... spullen teruggevonden!

Animated_earth_with_breaking_news_text_hg_wht

We hadden er niet op durven hopen maar we kregen zojuist een telefoontje dat de artikelen die in onze gestolen bus opgeslagen waren zijn teruggevonden in Gameren in de open lucht bij een loods in aanbouw, op slechts 2 km van de plaats delict. Gelukkig kunnen de meeste materialen tegen een beetje vocht en valt de schade wellicht mee. We moeten eerst maar eens zien wat er teruggevonden is en wat de staat ervan is. Verder is inmiddels bekend dat de bus op een Bulgaarse wijze is gestolen. De politie zegt dat de werkwijze herkenbaar is als Bulgaarse methode; men is via het raam het huis binnengedrongen door een gaatje te boren en heeft slechts de autosleutel meegenomen en niet de aanwezige GSM's etc. We houden jullie op de hoogte.
|

Bedrijfsbus met inhoud GESTOLEN !

Animated_steeringwheel_turning_hg_wht
Gestolen

Met een lange route vandaag voor de boeg werd mijn collega vanmorgen wakker om op pad te gaan met onze VW LT bedrijfswagen, geladen en wel. Deze was echter in geen velden en wegen te bekennen en nadere studie wees uit dat men de woning was binnengedrongen die nacht om daar 'puur en alleen' de sleutels van de bus te ontvreemden, de aanwezige GSM's etc. werden niet aangeraakt. De bus is dus inclusief een vermogen aan artikelen weggehaald deze nacht en het meest vervelende is dat de spullen in de bus niet verzekerd zijn en op maat geproduceerd zijn. Nieuwe materialen zullen zeker weer een 6-8 weken in beslag nemen waardoor klanten dus een lange wachtperiode tegemoet gaan. We hopen uiteraard dat de materialen en/of de bus nog teruggevonden worden maar hebben er een hard hoofd in.
|

Wilco en Arjan Jarig!

Animated_gift_confetti_hg_clr

Alweer een jarige, het is flink raak met verjaardagen deze laatste week. Na achtereenvolgens Thijs en Ilona was gisteren Arjan de gelukkige omdat deze op zijn verjaardag richting de sneeuw ging als cadeau van Kitty. Inmiddels hebben we begrepen per sms dat ze in St. Anton in Oostenrijk terecht gekomen zijn en daar tot donderdag verblijven. Kort maar krachtig dus. Dan hebben we vandaag natuurlijk nog Wilco die alweer 33 (de dubbel) is geworden. Van harte met jullie verjaardag en we vieren het vast nog wel een keertje.
|

Hieperdepiep, Ilona is Jarig!

Animated_hands_giving_love_hg_wht

Met maar een dag ertussen is Ilona dus net na haar vriend Thijs jarig en vieren ze dit dus nu samen met een weekendje weg. Om dat Center Parcs gevoel niet te doorbreken (wij gaan volgende weekend overigens met z'n 4-en) heb ik haar dus maar een sms-je gestuurd en feliciteer ik haar op deze site. Van harte, zus, en dat je er nog maar heel wat jaartjes bij mag schrijven.
|

Van harte gefeliciteerd,Thijs

Animated_gift_confetti_hg_clr kopie

Vandaag, 28 februari wordt Thijs weer een jaartje ouder en wijzer naar het schijnt. Dit jaar is een bewogen jaar voor de man uit Lichtenvoorde die mijn zus Ilona mag vermaken in het dagelijks leven. Met een verbouwing voor de deur en een kleine op komst staat de twee genoeg te wachten dit jaar nog. Zoals ik heb begrepen vieren ze in ieder geval de verjaardag van Thijs vandaag niet maar gaan ze voor een gezellig tuinfeest later dit jaar. Doe lekker wat je wil en wij hopen maar gewoon op een uitnodiging.
|

Weekend Update

DSC02232[2][1]

Vandaag kreeg ik een vervelend bericht van Onno dat het apartement in Verbier boven dat van zijn schoonouders in vlammen is opgegaan. Volgens familie daar is aan hun apartement geen schade ontstaan al heb ik zo mijn twijfels. Men heeft tenslotte toch ook bluswater nodig gehad neem ik aan. Hoe dan ook, het nieuws was net binnen en details weten we nog niet tot nu toe. Gelukkig werd er over slachtoffers etc. totaal niet gesproken en wachten we dus maar gewoon af wat er precies is gebeurd. Frans en Rika zijn inmiddels weer in Frankrijk aangekomen in Saint-Denis-Du-Payré voor een week ontspanning. De vorige keer hadden ze gezelschap van een familie muizen die zich in hun warme huis hadden genesteld. Vallen werden uitgezet en de rommel opgeruimd. Rika wou echter onder geen enkele voorwaarde op vrijdagavond in het donker daar een voet binnenzetten met het risico dat ze de famile weer tegen zouden komen. Om die reden kwamen ze zaterdagmiddag aan rond 14.00 uur en troffen gelukkig lege vallen aan om alsnog te concluderen dat de familie was vertrokken. Prettige week daar!
|

Stef Stuntpiloot Rules!

stefstuntpiloot_spel2

Het is verkrijgbaar bij alle betere speelgoedzaken en reeds geintroduceerd door MB in 1992. Dit geweldige spel "Stef Stuntpiloot" is verkrijgbaar voor € 24,95 en zorgt gegarandeerd voor Top-avondjes met vrienden. Tijdens de verjaardag van Onno kreeg hij het cadeau van zijn broertje Daan die de trend vanuit Groningen (waar het HOT! is en ze zelfs NK kampioenschappen hebben) naar Badhoevedorp meenam. Daar werd het al snel opgepikt door mij en de andere aanwezigen, dit was kinderachtig maar... oh zo leuk! Aanwezige managers togen zelfstandig naar de speelgoedwinkel voor een eigen exemplaar en de avondjes Kolonisten of Poker werden vervangen door "Stef Stuntpiloot". Vandaag was dus Sten, mijn petekind jarig en ook hij heeft van zijn oom het spel gekregen. Vervolgens zaten met name de volwassen mannen het spel de hele middag te spelen en werden er zelfs teams van 2 tegen 2 gevormd en een Best-Of-Ten gespeeld. Die ondergetekende overigens met 6-4 had gewonnen. Get that GAME !!!
|

Vandaag Valentijnsdag ?

Animated_heart_beating_hg_clr kopie

Voor een ieder die vandaag meegaat in het commercieel geweld van Valentijnsdag hierbij "Vrolijke Valentijn". Wie weet eigenlijk waar Valentijnsdag vandaan komt? Wie is die Valentijn en waarom juist op deze dag je liefde verklaren aan iemand? Stel, je ontmoet iemand waar je verliefd op wordt net na de 14e februari, moet je dan als gereserveerd en niet te sociaal type een jaar wachten tot je je kaartje kan sturen ? Misschien dan toch maar een keer spontaan tussendoor laten weten dat je om iemand geeft, al veroordeel ik daarmee niet Valentijnsdag, just do your thing!
|

Sten the Man wordt 4 jaar!

Animated_july_fourth_happy_4th_hg_wht

Nog 2 nachtjes slapene en mijn petekind wordt verdorie alweer 4 jaar! Sinds een tijdje gaat hij net als Zara naar school en van zijn mama heb ik gehoord dat dat best goed bevalt. Aanstaande zaterdag staat oom Olando dus gewoon op de stoep bij Sten in Lichtenvoorde om hem een passend cadeau te geven voor zijn 4e verjaardag. Dat zal die dag wel een dolle boel worden met taart, snoep en zoals altijd friet op het einde van de dag met z'n allen. Zara heeft het er de hele week al over dus dat wordt gezellig.
|

Carnaval in Kerkdriel

Zara optocht

Afgelopen weekend, terwijl ik zelf in Verbier op het snowboard stond, werd er Carnaval gevierd in Kerkdriel. Ook Zara en Noah werden aangekleed en mochten met mama en vrienden naar de optocht. Ook Lotte, Kas en Robbin waren van de partij zoals de foto laat zien. Die zaterdagavond is Anita overigens zelf ook nog flink wezen vieren met haar vriendinnen. Als ze maar lol hebben gehad...
|

Hoera! een tweeling voor Björn en Anke

Tweeling Bord [Converted] (Small)

Gisterenavond rond 21.30 uur zijn Björn en Anke Cuppers de trotse ouders geworden van Lotte en Marit. De twee zusjes zijn ongeveer 6 minuten na elkaar geboren en er zijn geen complicaties opgetreden voor zover ik weet. We feliciteren de papa en mama en natuurlijk ook opa's en oma's, broertjes, zusjes van harte met de geboorte van de tweeling en wensen ze het allerbeste de komende tijd. Slaap lekker.. hoop ik!
|

Michel en Maaike Boog nu papa en mama

page0_blog_entry31_1

In Verbier kreeg ik het blijde bericht dat ook Michel en Maaike inmiddels papa en mama waren geworden van hun zoon Luca Jesse. Hij woog bij zijn geboorte op 2 februari 4200 gram en was 52 cm lang. Nu maar eens kijken of we een bezoekje kunnen inplannen in ons drukke schema om zo de kleine Boog een keertje te bewonderen. In ieder geval van harte gefeliciteerd met Luca.
|

Time 2 leave

Boyz Logo

Het is zover, nou ja.. bijna dan! Over enkele uren, om precies te zijn om 18.00 uur wordt ik opgepikt voor Wilco en Onno bij het Sportpaleis in Antwerpen voor onze reis richting Verbier. De spullen zijn gepakt en ik ben bezig de laatste hand te leggen aan wat zakelijke projecten. De rest moet maar wachten tot maandag als ik weer vol goede moed me in ga zetten voor Nenko. Het weer is goed en er ligt op de berg een 125 cm dik pak sneeuw en in het dal een 25 cm. Dat wordt dus ook een sneeuwpop bouwen... Via het Blog ga ik jullie natuurlijk helemaal op de hoogte houden met foto's en gebeurtenissen dus die zijn terug te vinden op het Mobile Blog hiernaast. Tot volgende week voor alle mensen die me deze week niet mee te zien krijgen en maak er nog wat van deze dagen.. Bis später !
|

Boyz Winter Weekend Edition II

0040

Met nog een 2-tal nachten te gaan is het even flink doorwerken om alles goed achter te kunnen laten op kantoor. Ik ben vandaag tot en met woensdag werkzaam achter mijn bureau in Geel om de laatste hand te leggen aan diverse offertes en openstaande emails zodat ik met een gerust hart richting Verbier kan afreizen. Hopelijk zijn de kinderen een beetje lief voor hun mams en hoef ik ze bij terugkomst niet toe te spreken... vast niet, haha. Hoe dan ook, aanstaande woensdagavond gaat het met ons 3-en richting Zwitserland voor een aantal TOP-dagen in de Zwitserse Alpen. Het weer is goed op moment en er ligt nog steeds een flink pak sneeuw, eens kijken of dat zo blijft de komende week.
|

Foto-albums toegevoegd op de site

DSC00587 kopie

Vanaf nu is het mogelijk zo af en toe door onze foto-albums te bladeren via de site. Klik hiervoor hiernaast op Foto-Albums en je komt er vanzelf terecht. Gewoon even op een album naar keuze klikken en you're good 2 go. Op deze manier is het voor oma's, opa's, overgroot oma's en opa's (P.s. Groeten uit België, Oma & Opa Nendels) zussen, zwagers en natuurlijk vrienden nog makkelijker om te zien wat we zoal uitvreten als we niet bij jullie kunnen zijn. Ik ga proberen telkens een aantal albums toe te voegen dus blijven kijken !
|

Terug van weggeweest

DSC00526 kopie

Het was geweldig !!! om maar meteen met de deur in huis te vallen. Onze trip naar Königsleiten kon haast niet beter aangezien we de eerste dag blij gemaakt werden met een 30 cm dik pak verse sneeuw en hier de dagen erna in de volle zon van hebben kunnen genieten. Frans en Rika zijn dus voor het eerst meegeweest op de wintersport en hebben zich vermaakt met de kindjes en de glijpartij op zaterdagavond (voor toelichting even aan hen vragen!!!) Inmiddels zijn we weer volop aan de slag en schaam ik me haast te zeggen dat ik volgende week woensdag wederom mee mag naar Verbier voor de Boyz Winter Weekend Edition 2008. I'll keep you posted !!!
|

Misschien minder zon, maar verder goed

snowboard_flip_10_turq

Weersverwachting voor Oostenrijk

Zoals het er naar uitziet zullen we misschien niet hele dagen met zon krijgen en kan er wat bewolking zijn. We zullen het moeten zien als we er eenmaal zijn en kunnen er tenslotte toch niets aan veranderen. Vanavond rijden we om ca. 23.30 uur richting onze bestemming en gaan we kijken of we er net zo'n top-wintersport vakantie van kunnen maken als de jaren ervoor.

Dinsdag (15-01)
Zonnige perioden maar in het zuiden meer bewolking met in de middag een kleine kans op wat lichte sneeuw. Sneeuwgrens rond 1600 meter.

Woensdag (16-01)
In de ochtend nog kans op wat zon maar in de middag toenemende bewolking gevolgd door lichte sneeuwval. De meeste sneeuw wordt in het zuiden verwacht. Sneeuwgrens rond 1500 meter.

Donderdag (17-01)
Opnieuw veel bewolking met voornamelijk in Tirol en Vorarlberg matige sneeuwval. Verder oostwaarts lichte sneeuwval. Sneeuwgrens rond 1300 meter. In de middag in het westen droger met kans op zon.

Vrijdag (18-01)
Wisselend bewolkt met in de middag kans op wat lichte sneeuwval. Sneeuwgrens rond 1600 meter.

Zaterdag (19-01)
Veel bewolking met op brede schaal regen. Door de zachte lucht valt er pas sneeuw boven de 2300 a 2500 meter.

Zondag (20-01)
In de ochtend nog kans op regen (boven de 2000 meter sneeuw) maar in middag vrijwel overal droog met zonnige perioden. Vorstgrens tussen de 2000 en 2400 meter.

|

Chrysler Re-Stylen

DSC00469

Gisterenavond ben ik dus na werktijd aan de slag gegaan met de Chrysler van schoonpapa. Doel was een "dikkere" uitlaat wat behoorlijk gelukt is (zie Mobile Blog hiernaast) met de hulp van mijn vader. Het was even kijken hoe het zware gevaarte op de 2-kolomsbrug moest. Uiteindelijk ging het geheel omhoog en hebben we bijna de hele uitlaat verwijderd om de oude kleinere diameter eindpijpen te vervangen door een wat grotere uitvoering. Het resultaat is verbluffend en superstrak afgewerkt, geen schroeven, klemmen e.d. maar gewoon een lasverbinding die met hittevaste verf is afgewerkt. Daarna dachten we even de grille erin te klikken, de originele werd vervangen door een "Bentley-Style" honingraat Grille die het geheel iets strakkere uitstraling geeft. Als laatste nog heldere stadslichten erbij plaatsen en klaar zouden we zijn. Ware het niet dat we de gehele bumper hebben moeten verwijderen, wat wederom onmogelijk was geweest zonder brug om de auto omhoog te brengen. Na een uur of 3 was alles klaar en kon ik richting mijn klant nabij Duiven om daar voor de Audio-Video nog wat aanpassingen te doen, we hebben namelijk ook voor elkaar gekregen om op het originele navigatiesysteem een video-mogelijkheid in te bouwen. Zo langzamerhand is de auto dus op de Cuppy-Style ge-upgrade en mag het resultaat gezien worden, strak, dik, maar niet overdone!
|

Vooruitzichten niet slecht

sneeuw gif (1)    sneeuw gif (2)

Weersverwachting voor Oostenrijk, De Franse Alpen en Zwitserland:

Zoals de verwachtingen nu zijn is het prima, er wordt op diverse sites gesproken over sneeuwval die lokaal zelfs tot 40 cm kan oplopen. Nu maar hopen dat er een flink pak valt voor we aankomen en dat we nog een beetje zon gaan zien overdag. Ach, zo lang het maar geen sneeuwbuien de dag door zijn hebben wij het wel naar onze zin...

Donderdag (10-01)
In de nacht en vroege ochtend nog wat bewolking met in het noorden een kleine kans op een sneeuwbui. Later op de dag vrijwel overal zonnig en droog. Vorstgrens in de middag rond 1900 meter.

Vrijdag (11-01)
Zonnige perioden en droog. Vorstgrens in de middag rond 1900 meter.

Zaterdag (12-01)
Veel bewolking met meest matige sneeuwval aan de zuidkant van de Alpen. Aan de noordzijde eerst nog kans op zon maar in de middag ook hier sneeuw. Sneeuwgrens van 1100 in het noorden tot 1700 meter in het zuiden.

Zondag (13-01)
Veel bewolking met op brede schaal matige tot zware sneeuwval. Lokaal kan 40 cm vallen. Sneeuwgrens rond 700 meter. In de (na)middag droger met kans op wat opklaringen.

Maandag (14-01)
Zonnige perioden en droog. Vorstgrens in de middag rond 1900 meter.

Dinsdag (15-01)
Vrij veel bewolking met in het zuidwesten kans op sneeuw boven de 1400 meter. Het noorden en oosten maken kans op wat opklaringen.
|

One week and counting

P1000321

Volgende week woensdag is het dan zover. Dan zitten we met z'n 6-en te genieten van bovenstaand uitzicht. Ik kon het niet laten toch al even bezig te gaan met de wintersport en heb daarom de kleding mar vast tevoorschijn getoverd. Alles zit een tikkie ruimer dan afgelopen jaar wat niet zo gek is aangezien er ook een tikkie vanaf gegaan is het afgelopen jaar. Volgende week maandag ben ik 'on tour' in het oosten van Nederland en breng ik onze Taro (lees: Hond) naar de oppas: Roel & Dini, die mij duidelijk hebben gemaakt dat de hond in het testament zou moeten (zo gek zijn ze met hem!). Dan is het nog even wat werk verrichten aan de Chrysler 300C van schoonpapa (audio aanpassingen etc.) omdat het bloed stroomt waar het niet gaan kan. Nog een dagje werken erachter aan en dan... GAAN ! Ik hou jullie natuurlijk via het mobiele blog op de hoogte van de dagelijkse gebeurtenissen.. dus lees mee.
|

Joop! vanaf nu "Online"

Foto 2008-01-07 23-04-41

Toegegeven, als je de foto ziet geloof je niet gelijk dat mijn vader veel op het internet te vinden zal zijn. Eerst maar eens de foto verklaren dan: deze foto is genomen op de verjaardag van mijn moeder, afgelopen vrijdagavond. Mams zei dat de broek van paps veel te lang was en creatief als wij Cuppy's zijn heeft hij dit simpel op weten te lossen door zijn broek gewoon een 'stukje' op te trekken. Dat kon natuurlijk niet zo, mams zou het niet goedkeuren tenslotte, maar er kon nog net even een foto worden gemaakt... lang leve Phone-GSM's ! Nu even over "Online-Daddy" : sinds een tijdje al loopt vader mee in een cursus waar hij zijn kennis over PC's en alles wat erbij hoort aan het 'upgraden' is. Hij kan er inmiddels al een beetje over meepraten en heeft zijn eigen laptop waarmee hij online kan, inmiddels is er een wireless netwerk aangelegd door dochterlief en is hij dus op internet te vinden. Pa, ik vind het top dat je dit bericht nu zelf kunt lezen en zie je graag "Online". Groeten vanuit België !
|

Zara morgen naar school

02

Morgen is de grote dag. Na een aantal jaren onbezorgd op haar kinderdagverblijf te hebben rond mogen rennen moet of mag Zara morgenvroeg voor het eerst naar school. Hier in België is het normaal dat kinderen vanaf 2,5 jaar gewoon naar de kleuterschool gaan. Ze komt in een klas bij juffrouw Veerle en nog een 10-tal andere leeftijdsgenootjes. Deze foto geeft weer hoe de kinderen zich 's morgens verzamelen op het schoolplein. Papa's en mama's mogen tot hier en niet verder en dus niet zoals in de meeste Nederlands kleuterscholen mee naar binnen. Zara moet zich melden op de 'Paddestoel' die afgebeeld is op het schoolplein en wordt daar samen met haar klasgenootjes opgevangen. We zijn benieuwd hoe het haar zal vergaan al heeft ze al wel een 2-tal dagen een dagje meegedraaid om te wennen.
|

Hoera! Yvonne vandaag 58 jaar

P1030453

Bij deze gefeliciteerd met je 58e verjaardag namens mij, Anita en de kids. We komen uiteraard je kant op vanavond om een gebakje en een drankje te doen. Op de foto (feb 2007) zit je nog met 4 stuks op de foto. Om je eraan te herinneren, er komen er nog 2 bij en jou kennende heb je daarover niet te klagen. Heel veel plezier vandaag met alle vrienden die op visite komen en een bakje komen doen en graag tot straks.
|